Blind Gut Company - Kuin kala puussa

Kuin kala puussa_promo2.jpg

Blind Gut Company - Kuin Kala Puussa, 12:00-12:30, Juhlakenttä

 

Kuin kala puussa on sirkusesitys kolmesta kaveruksesta, joiden elämä on täynnä kommelluksia ja oivalluksia. Yksi heistä on hajamielinen tavaroiden pyörittelijä, toinen edestakaisin säntäilevä kiipeilijä ja kolmas tasapainossa elävä haaveilija. Kaverusten yhteistyö ei aina ole helppoa, sillä usein he pyrkivät samaan päämäärään aivan eri keinoin. Kuten sinä hauskana päivänä, kun he päättävät rakentaa oudon härvelin, kukin omalla tyylillään tietenkin...Kuin kala puussa on nykysirkusryhmä Blind Gut Companyn lapsille suunnattu valloittava sirkusesitys. Esityksessä nähdään esinemanipulaatiota, ilma-akrobatiaa ja nuorallatanssia.

Blind Gut Company on kolmen sirkustaiteilijan nykysirkusryhmä, joka sirkuksen keinoin tutkii ympäröivän maailman ilmiöitä. Ryhmän toimintaa luonnehtivat kokeilunhalu ja itse tekemisen meininki. 

Ryhmä pyrkii esityksissään käsittelemään monimutkaisia teemoja ja tarjoamaan luovaan ja kriittiseen ajatteluun kannustavaa taidetta kaikenikäisille katsojille.

Esiintyjät: Kaisa Järvelin, Saana Peura, Tuomas Vuorinen

Ohjaus: Mirjami Heikkinen ja Blind Gut Company

Musiikki: Eero Savela

Tuotanto: Blind Gut Company

Tukijat: Taiteen edistämiskeskus, Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Alfred Kordelinin säätiö, Cirko - Uuden sirkuksen keskus