top of page

Inka Tiitinen & Miro Mantere

16:45-17:00, Pertinotsa

IMG_8151.JPG
2500px - 20230318 - Miro Mantere - JPM -0042-Edit.jpg

Inka Tiitinen

 

Tanssija Inka Tiitinen on esiintynyt vuodesta 2000 Helsingin Kaupunginteatterin tanssiteoksissa sekä musikaaleissa, yhteensä 54 eri teoksessa.Improvisoituja koko illan teoksia Tiitinen on tulkinnut mm. KokoTeatterin ja Koko Jazzklubin Jazz meets Dance, Theatre & Circus- illoissa. 

 

Improvisaatiossa kiinnostavinta minulle on nyt-hetki, ympäriltä ja itseltä tulevat impulsit, sekä valinnanvapaus. Mitä rehellisempi olen hetkessä tapahtuvalle intressille, sitä mielekkäämpää improvisaationi voi olla. Improvisoiva mieleni tuntuu toisinaan samalta kuin lasi joka voi olla puoli tyhjä tai puoli täysi. Puoli tyhjän ja tyhjän välistä voi kuitenkin löytää kokonaisen maailman.

 

Miro Mantere

Miro Mantere on palkittu ja kansainvälisesti esiintyvä sekä julkaiseva muusikko, säveltäjä, äänitaiteilija ja tuottaja. Hän on yksi live-looping menetelmän edelläkävijöistä Suomessa. Mantere oli headliner -esiintyjänä Y2K6 -international livelooping festivaaleilla Yhdysvaltojen Kaliforniassa ensimmäisenä suomalaisena liveluuppaajana, 2006. Musiikkituotantojen lisäksi hän on toteuttanut lukuisia poikkitaiteellisia projekteja sirkuksen, teatterin, tanssin, esitys-, video- ja äänitaiteen saralla

bottom of page