top of page

Maria Baric Company:
Yllätysten aamupäivä

11:30-12:45, Kartanon piha, Seurasaaren ulkomuseo

ESSE.png

Maria Baric Companyn työpajapisteiltä löytyy kiehtovaa puuhaa jokaiselle ikää katsomatta. Tervetuloa tutustumaan marionettien teatteriperinteeseen jättikoossa, vetämään nukkea naruista ja katsomaan, kuinka se herää hiljalleen henkiin ja alkaa tanssia. Voit myös hypätä mukaan tanssilliseen muuntautumisleikkiin yhdessä nukenrakentaja ja nukketeatteritaiteilija Aapo Repon kanssa, ja muuttua hetkeksi itsekin marionettinukeksi! 

Entä uskallatko heittäytyä sirkustemppujen maailmaan? 

 

Maria Baric Companyn kesäinen työpajapiste on suunnattu kaikenikäisille ja kutsuu viettämään iloista esittävän taiteen kesäjuhlaa sirkus- ja nukketeatteriyllätysten parissa! 

 

Maria Baric Company on kansainvälisesti palkittu visuaalinen teatteri, jonka missiona on luoda esityksillään elämyksiä ja tarjota uusille yleisöille kohtaamisia esittävän taiteen äärellä. Teatteri ylläpitää omaa Kulttuurimylly-nimistä kulttuurikeskusta ja Art House korttelikinoa Itä-Helsingissä, sekä tarjoaa harrastusmahdollisuuksia eri ikäisille taiteen ja kulttuurin parissa. Lue lisää Maria Baric Companyn ja Kulttuurimyllyn toiminnasta ja tarjonnasta: www.mariabariccompany.com / www.kulttuurimylly.com

bottom of page