top of page
TYÖPAIKKAILMOITUS

TYÖPAIKKAILMOITUS 25.4.2022

 

TUOTTAJA/ESITYSMYYNNIN OSAAJA

Sirkus- ja musiikkiyhdistys Agit-Cirk ry etsii täysipäiväistä tuottajaa tai esitysmyynnin osaajaa toimimaan yhteistyössä hallinnollisen ja markkinoinnin työntekijöiden kanssa. Työsuhde on yhden vuoden määräaikainen sopimus alkaen heinäkuussa 2022.

 

Työtehtävät pitävät sisällään:

 • Kansainvälisen toiminnan ja viennin kehittäminen

 • Myynnin kehittäminen

 • Tuotannon ja hallinnon työt sisältäen mm. taloudelliset tehtävät, avustusten hakeminen ja selvitykset, sekä muu toiminnan kehittäminen.

 • Työsopimukseen kuuluu kolmen kuukauden koeaika ja työsuhdetta voidaan jatkaa vakituisena määräaikaisen suhteen päätyttyä.

 

Työn toteutus:

 • Työaika 38h viikossa, satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä. 

 • Etätyömahdollisuus, toimisto sopimuksen mukaan. Työn suorituspaikka voi vaihdella tarvittaessa (produktio kohtaiset- ja edustus/myynnin työmatkat)

 • 1 vuoden työsuhde sisältäen 3kk koeajan

 • Palkka sopimuksen mukaan

 • Työn aloitus heinäkuussa 2022

 

Hakemukset osoitteeseen info@agitcirk.com 15.5.2022 mennessä. 

Haastatteluja tehdään 2.5 - 27.5.2022 välillä siihen asti, että sopiva työntekijä löytyy. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä viimeisen hakupäivän jälkeen.

 

Hakemusliitteet:

 • Kattava CV (koulutus, työkokemus, vahvuudet ja erityistaidot)

 • Lyhyt motivaatiokirje, miksi haet juuri meille töihin (max 1500 merkkiä).

 • Hakemukseen voi halutessa liittää myös lyhyen 5min videoesittelyn itsestä.

 

Lähetä hakemuksesi 15.5.22 mennessä Jenni Lehtiselle ja Sakari Männistölle osoitteeseen info@agitcirk.com

OTSIKOLLA “Hakemus, tuottaja alkaen 2022”.


 

HENKILÖ, JOTA ETSIMME

Hallitsee avustushakuprosessit ja on toiminut projektinhallinnan työtehtävissä. Ymmärtää vapaan kentän toimialan toimintaedellytykset. On kokenut tuottaja, tai myyjä, joka hallitsee hallinnon ja talouden lisäksi muut tuotannon moninaiset työtehtävät. Myyntikokemus katsotaan eduksi.

 

Etsimme sosiaaliset taidot omaavaa työyhteisön jäsentä työskentelemään yhdessä tuotannon- ja taiteellisen tiimin kanssa. Kiinnostus esittävää taidetta kohtaan on perusedellytys. Etsimämme henkilö on järjestelmällinen ja määrätietoinen, sekä hallitsee itsenäisen työskentelyn. Hakija haluaa kehittää Agit-Cirkiä ja luoda uutta yhtenä työyhteisön jäsenenä.

 

Toivomme että tuleva työntekijä hahmottaisi esitysten kiertuetoiminnan kokonaisuuden, sekä ostajan että myyjän haasteet, ja lähestyisi työtään ratkaisukeskeisesti. Sujuva suomen- ja englannin kielitaito sekä puhuttuna, että kirjoitettuna katsotaan eduksi.


 

TYÖNANTAJA, AGIT-CIRK

Sirkus- ja musiikkiyhdistys Agit-Cirk perustettiin vuonna 2005. Yhdistyksen perustivat Sakari Männistö, Marjo Ylikorva sekä Samuli Jokinen. Yhdistys toimii laajasti ympäri Suomea, tällä hetkellä jäsenistöä asuu Rovaniemellä, Helsingissä, Espoossa, Joensuussa, sekä Englannissa Norwichissa.

 

Agit-Cirkin jäsenet työskentelevät sirkuksen, musiikin ja tekstin parissa. Yhdistyksen tarkoituksena on valmistaa ja tuottaa persoonallisia ja taiteellisesti korkeatasoisia poikkitaiteellisia nykysirkusesityksiä. Agit-Cirk etsii sirkukselle uutta yleisöä viemällä esityksiä paikkoihin ja tilaisuuksiin, joissa ei yleensä nähdä sirkusta.

 

Agit-Cirk on yksi Suomalaisen nykysirkuksen kansainvälisesti tunnetuimmista esittäjistä ja se on yli viisitoistavuotisen olemassaolonsa aikana tuottanut yli kolmekymmentä eri teosta ja projektia. Ryhmän työstä poimitaan poikkeuksetta sen ennakkoluulottomuus ja uutta luova tyyli.

Agit-Cirkin esityksiä on nähty yli 20 eri maassa: Suomen ja Euroopan lisäksi muun muassa Uudessa- Seelannissa, Amerikassa, Meksikossa ja Venäjällä.

 

Vuosina 2022-2024 panostamme esitysmyynnin ja kiertuetoiminnan kehittämiseen, verkostojen laajentamiseen, Tapanilan sirkustilan toimintamallin suunnitteluun ja toteutukseen sekä Agit-Cirkin kehittämiseen yhtenä sirkuskentän vahvana toimijana.


 

TYÖYHTEISÖ

Agit-Cirkin hallinnon työntekijöihin kuuluvat taiteellinen johtaja sirkustaiteilija Sakari Männistö, sirkustaiteilija/tuottaja Jenni Lehtinen, sekä tuottaja Kaarina Arokorpi. Yllämainittujen lisäksi taiteilijoitamme ovat Sasu Peistola, Marjo Ylikorva, Vilhelmiina Sinervo, Sampo Kurppa, Miika Nuutinen, Juha Rautio, sekä Samuli Jokinen.

Työllistämme vuosittain kymmeniä freelance taiteilijoita, valo- ja äänisuunnittelijoita, teknikoita ja esittäväntaiteen ammattilaisia.

Pidämme viikko palavereita ja muita viikottaisia etä-, tai live palavereita. Työnkuva muodostuu hakijan vahvuuksien, osaamisen ja kiinnostuksen pohjalta.


 

YHDENVERTAISUUS JA KESTÄVÄ KEHITYS

Agit-Cirk on sitoutunut osallistumaan aktiivisesti kestävän tulevaisuuden rakentamiseen.

Sitoudumme työskentelemään sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla,

edistämme kestävän kehityksen mukaisten kulttuurialan työpaikkojen ja työtapojen syntyä

uudistamalla toimintamallejamme. Pyrimme yhteistyön kautta edistämään kestävää

kehitystä myös kansainvälisesti. Agit-Cirk on erittäin hyvin verkostoitunut ja tunnettu, luotettava kansainvälinen toimija ja sen arvomaailma on kestävällä pohjalla. 

 

Työpaikallamme nimikkeet ovat sukupuolineutraaleja, noudatamme palkkatasa-arvoa ja kohtelemme kaikkia yhdenvertaisesti riippumatta henkilön sukupuolesta, iästä, alkuperästä,

kansalaisuudesta, kielestä, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, poliittisesta toiminnasta,

terveydentilasta, vammaisuudesta, ulkonäöstä, suhdemuodosta tai seksuaalisesta

suuntautumisesta. Emme toista edellä mainittuihin liittyviä stereotypiota puheessamme – rasismi ja syrjintä eivät kuulu työyhteisöömme. Keskinäinen kunnioitus, sekä toisesta välittäminen ovat perusarvojamme. 

 

Edellytämme myös hakijan jakavan arvomme ja toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä.

 

LISÄTIEDOT

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakemukseen, tai työpaikkaan liittyen, vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin. Ota yhteyttä sähköpostitse info@agitcirk.com.

bottom of page